covid-19

covid19
Vi har nå etablert rutiner for å minimere risiko for smittespredning. Vi har fremdeles lukket de fleste av våre kundemottak, men enkelte har åpent. Sjekk hvilke avdelinger som fortsatt er åpent, eller ring direkte den enkelte kommisjonæren for å finne ut om det her.

Alt tøy som kommer inn til oss blir satt i karantene i 96 timer. Vi kjører fra Stjørdal nordover torsdager, og sørover fredager. Tekstilrengjøring foretas først tirsdag. Vi kjører ut igjen torsdager og fredager. Sjåførene våre bruker hansker og har med antibac. Er du i risikogruppen oppfordrer vi til ny karantene etter avlevering fra oss i 96 timer. Altså ikke åpne emballasjen og la varene stå urørt.

Vi henter og bringer

Fyll ut skjemaet Du får en SMS når vi har innregistrert det i produksjonen. Merk at det kan ta over 96 timer før du mottar SMS. Hvis du har Covid-19 eller sitter i karantene må du pakke varer i plastikk og sette det ute i 96 timer før vi henter. Skriv også på posen navn og telefonnummer slik at ikke vi trenger å åpne før vi skal registrere. Alle ordre over 500,- hentes og leveres fraktfritt hvis det ligger på vår kjørerute.